Kumppanit

Admisol

admisol-01Admisol on työhyvinvointipalveluiden tuottamiseen erikoistunut suomalainen yritys. Admisolin asiakkaita ovat yritykset, jotka panostavat työhyvinvoinnin systemaattiseen kehittämiseen ja henkilöstövoimavaroihin liittyvien riskien hallintaan.

Aivokunto

aivokunto-01Aivokunto on aivotyön kehittämiseen erikoistunut valmennusyritys, jonka juuret ovat tieteessä, visio maailmalla ja sydän yksilöiden ja ryhmien tukemisessa kohti luovempaa, tehokkaampaa ja onnellisempaa työarkea. Valmennuskonseptimme perustuvat psykologian ja aivotutkimuksen yhdistämiseen – vankkaan ammattitaitoon, koeteltuihin menetelmiin sekä vuosien käytännön kokemukseen.

Firstbeat

firstbeat-01Firstbeat Technologies Oy on sykeanalyysiohjelmistojen kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys, jonka tuotteiden avulla sydämen sykevälimittauksesta pystytään tuottamaan tarkkaa ja monipuolista tietoa kehon toiminnoista ja elämäntapojen terveysvaikutuksista. Tuotteiden taustalla on pitkä tieteellinen tutkimustyö mm. urheilufysiologian ja työntekijöiden stressinmittauksen alueelta.

Feeling Food

feelinfood_word_pieni

Ravintomme vaikuttaa vireystilaamme ja näin suoraan työtehoomme. Oikean ravinnon avulla voimme pysyä virkeinä koko päivän ja nostaa myös stressinsietokykyämme.

Feelin’foodin rennoilla ja mukaansatempaavilla luennoilla ja worshopeissa käymme läpi jaksamiseen, vireyteen, sekä pitkän ajan terveyteen ja hyvinvointiin tähtääviä keinoja ravinnon näkökulmasta.

Modus Forte

modus forte logoModus Forte – koulutusta, valmennusta ja konsultaatiota uutta luovan ja arjessa kantavan hyvinvoinnin tueksi. ”Modus” tarkoittaa olemisen tapaa ja ”forte” voimakkuutta ja vahvuutta. Tästä muodostuu Modus Forten ideologia: olet sitä miten olet. Modus Forten koulutukset ohjaavat osallistujaa havainnoimaan omia ajatuksiaan ja omaa elämäänsä ja luovat tilaa oivalluksille, joista on konkreettista hyötyä arjessa.